perjantai 15. toukokuuta 2015

8.5 Heräsin kuudelta ja lähdin töihin. Tissä oli normaali päivä, jaoimme pysäköinti passeja siisään tuleville ihmisille ja keräsimme pois ulos lähteviltä. Kävin kierroksella alueella ennen lounasta ja lounaan jälkeen. Iltapäivällä kun pääsin töistä pyörin kaupungilla jonkun aikaa ja tulin asunnolle.

9.5 Käytiin päivällä kaupungilla syömässä ja illalla paikallisessa baarissa katsomassa jalkapalloa. Muuten ei oikein tehty mitään.

10.5 Kävin syömässä kaupungilla päivällä ja loppu päivänä ei oikein tehty mitään muuta. Kaupungilla käydessäni ostin myös uudet kuulokkeet, koska vanhat olivat rikki.

11.5 Nukuin aika myöhään ja en tehnyt aamulla mitään muuta kuin otin pitkän suihkun ennen kuin lähdin töihin. Töissä oli todella hiljainen päivä ja otimme hiljaisten tuntien lokin käyttöön jo ennen puoli viittä. Hiljaisten tuntien lokiin ei merkata nimiä vaan pelkästään mihin menee ja rekisteri numero. Kävin molemmilla lukitus kierroksilla. Illalla kun tulin kotiin kävin suoraan nukkumaan.

12.5 Tappelin koko aamun eri sähköpostin kannassa ja näppäimistökään ei oikein toimi. Toissä oli aika normi päivä jaoimme pysäköinti passeja, yritimme selittää kauneus salonkiin meneville naisille miksi he eivät voi parkkeerata mihin sattuu ja otimme hiljaisten tuntien lokin käyttöön noin viiden aikaa. Illalla en käynyt myöhemmällä kierroksella, koska jalkani oli hieman kipeä.

13.5 Tappelin taas erilaisten sähköpostien kanssa aamulla ja lähdin töihin 14.37 bussilla. Töissä oli suhteellisen hiljainen päivä ja lähinnä keräsin pysäköinti passeja takaisin, koska niitä oli jaettu aika paljon. Illalla kävin molemmilla kierroksilla.

14.5 Kävin aamupäivällä kaupungilla shoppailemassa ennen töitä. Kävin heittämässä tavarat työpaikalle ja lähdimme Tuuren kanssa almondin tapaamiseen. Tapaamisessa meni aika kauan, koska siellä oli paljon jonoa. Töissä oli aika perus päivä jaoimme pysäköinti passeja ja puhuimme paskaa. Otimme käyttöön hiljaisten tuntien lokin noin viideltä. Kävin ekalla kierroksella ja minut päästettiin vikälle kierrokselle yksin, että muut työntekijät voivat kuunnella peliä radiosta.

torstai 7. toukokuuta 2015

2.5 Heräsin aamupäivällä söin, kävin suihkussa ja lähdin käymään keskustassa hakemassa ruokaa. Illalla emme tehneet oikein mitään.
3.5 Heräsimme aamupäivällä ja Tuure kävi jossain vaiheessa kaupassa ja tolleen, illalla kävimme kaupungilla koska seuraava päivä oli vapaa päivä, mutta tulimme aika aiiiiikaisin kotiin.

4.5 Heräsin aamulla hirveässä ripulissa ja maha kivussa ja olin koko päivän kipeänä. Tuure kävi hakemassa minulle banaaneja kaupasta. Illaala olin jo parempi ja isäntä perhe teki kotiin jäämisssssen niin vaikeaksi että päätin mennä töihin.

5.5 Heräsin aamulla ja lähdin töihin 7.05 bussilla. töissä oli normaali päivä ja olo huononi loppua kohti. illalla en oikein saanut syötyä ja perheen tarjoama pakaste pizza alkoi muutenkin jo ällöttämään. Yöllä aloin taas oksentamaan ja mahatuli kipeäksi, joten soitin töihin että en tule aamulla (siellä on joku paikalla 24h joten voin soittaa yölläkin).

6.5 Olin kipeänä kotona ja yritin lähettää sähköposteja. Illalla oli ihan okei olo niin päätin meennä seuraavana päivänä töihin, mutta olin nukkunut niin paljon, että en saanut nukuttua.

7.5 Heräsin aamulla ja menin töihin 6.50 bussilla. töissä oli aika kiireinen päivä ja jaoimme puoli neljään mennessä lähes 100 pysäköinti passia. Töiden jälkeen kävimme Tuuren kanssa Almondilla tapaamisessa. Tapaamisen jälkeen tulin kotiin ja loin taas setvimään sähköposteja. Illalla oli taas uppo paistettua ruokaa ja se alkaa jo tympimään.

lauantai 2. toukokuuta 2015

27.4 Heräsin joskus puolen päivän aikoihin ja huomasin Tuuren olevan asunnolla, koska se oli kipeä. söin aamupalan ja kävin pesulla ja lähdin töihin. Kävin matkalla kaupassa ja söin. Töissä kyselivät että onko tuure kunnossa ja tolleen. Noin 25 yli neljä menin ulos seisomaan ja jakamaan passeja sisään tuleville autoille. Passeja jaetaan, jotta pystytään valvomaan kuinka paljon missäkin on ihmisiä ja lähinnä autoja milloinkin. noin viiden aikaan vaihdoimme hiljaisten tuntien lokiin ja lopetimme passien jakamisen. En mennyt ensimmäiselle sulkukierrokselle mukaan vaan menin vasta yhdenksän kierrokselle.

28.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa, lähdin töihin ja hain ruokaa. Kun tulin työpaikalle Tuure ei ollut siellä, koska hänet oli päästetty töistä pois aikaisemmin. Aloin jakamaan passeja taas sisään tuleville autoille ja keräämään niitä pois lähtiöiltä. Noin viiden aikaan lopetimme passien jakamisen ja otimme käyttöön hiljaisten tuntien lokin. En taaskaan käynyt aiemmalla kierroksella vaan kävin vain yhdeksän kierroksella.

29.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa, lähdin töihin ja hain ruokaa. Tuure ei ollut ollut taaskaan töissä vaan oli saanut vapaapäivän vietettäväksi perheensä kanssa. Jaoin alkuun taas passeja ja vaihdoimme hiljaisten tuntien lokiin, kävin tällä kertaa seitsemän sulkukierroksella, mutta en myöhemmällä kierroksella.

30.4 Heräsin ennen 12, söin ja niin edespäin. menin hieman aikasemmalla bussilla, koska halusin käydä subwayssä syömässä. Menin työpaikalle ja sieltä Tuuren kanssa Almondiin tapaamiseen. Tapaamisessa meiltä kysyttiin onko kaikki ok ja me sanottiin, että kaikki on ok ja sen jälkeen menin töihin ja Tuure johonkin. Saavuin takaisin työpaikalle noin puoli viisi ja siellä otettiin melkein heti käyttöön hiljaisten tuntien loki. Menin tällä kertaa seitsemän sulkukierrokselle, mutta en myöhemmälle.

1.5 Heräsin ja tein aamutoimeni ja menin töihin töissä jaoin passeja ja silleen menin tänään ekalle kierrokselle, mutta en toiselle ja tulin kotiin. Kotiin päin tullessa kävelin hieman erireittiä kuin yleensä ja näin jännän kaupan jossa voisin joskus käydä kun se on auki.

maanantai 27. huhtikuuta 2015

21.4 Heräilin joskus 10 aikaan söin, kävin suihkussa. Lähdin 13.50 bussilla kaupunkiin ja kävin siellä syömässä ja pyörin siellä kaupoissa yms. Menin töihin 15.15 ja puhuin vähän aikaa tuuren kanssa. Alkuun työ oli normaalia ja jaoimme muutamia passeja, mutta pääasissa vastaan otimme niitä pois päin lähtiöiltä. Koska koulu oli alkanut alkanut niin autoja ja liikennettä edestakaisin oli enemmän, siitä ja siitä että englannissa ei osata ajaa, oli portilla paikoittain hieman ruuhkaa. Noin viiden aikoihin otettiin käyttöön hiljaisten tuntien loki ja passien jakaminen lopetettiin. illalla oli todella hiljaista ja tylsää, koska 5-7 käytännössä vain sesittiin tekemättä mitään. Tämän jälkeen menin seitsemältä toisen työntekijän kanssa kävelylle jolla tarkistimme kaikki ovet ja senjälkeen istuimme pari tuntia ja menin yhdeksältä uudelle kävelylle toisen työntekijän kanssa. Loppuajan taas vain istuimme ja kymmeneltä avasimme telvision. Kun pääsin 10.30 töistä kävelin bussipysäkille odottamaan 11.05 bussia jolla tulin kotiin.

22.4 Heräilin joskus kymmenen jälkeen kävin suihkussa ja söin. Lähdin 13.50 bussilla taas keskustaan ja söin siellä sekä kävin rannalla istumassa penkillä ja juomassa limsaa. Menin töihin noin 15.20, puhuin Tuuren kanssa vähän aikaa ja sen jälkeen aloin taas jakamaan passeja ja kirjaamaan autoja sisään ja ulos. Tänä päivänä ruuhkaa oli vähän vähemmän ja aloitimme hiljaisten tuntien lokin käytön jo kaksikymmentä vaille viisi. Tässä vaiheessa seisoskelimme taas ja puhuimme, kunnessa lähdimme seitsemän kävelylle ja suljimme toimistojen ovet. Sitten istuimme taas yhdeksään kävimme kävelyllä ja istuimme. Illalla paikalle tuli ambulanssi yhteen asunnoista. Pääsin töistä 10.30, kävelin bussipysäkille odottamaan 11.05 bussia jolla tulin kotiin.

23.4 Heräsin aamulla söin, kävin suihkussa. Puolen päivänjälkeen kävin lähikaupassa ostamassa kolmiolevän ja söin sen. lähdin 14.37 bussilla töihin ja saavuin työpaikalle noin vartin yli kolme. Puhuin Tuuren kanssa hetken ja sen jälkeen jaoin taas passeja ja kirsin ihmisiä sisään ja ulos. Otimme hiljaisten tuntien lokin käyttöön viiden aikoihin ja sen jälkeen seisoskelimme, kunnes menimme seitsemän kävelylle ja sen jälkeen seisoskelimme ja sen jälkeen menimme yhdeksän kävelylle. Yhdeksän kävelyllä se toinen työntekijä kaatui ja luulin että se oli saanut sydärin kun se makasi maassa ja piteli rintaa, mutta olikin vain kaatunut lammpunsa päälle, teimme kierroksen loppuun ja sen jälkeen istuimme, avasimme telkkarin kymmeneltä ja pääsin kotiin 10.30 kävelin bussipysäkille odottamaan 11.05 bussia jolla tulin kotiin.

24.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa, hain leipää lähikaupasta ja lähdin töihin. Saavuin töihin noin kymmentä yli kolme ja puhuin tuuren kanssa. Aloin jakamaan passeja ja kirjaamaan ihmisiä sisään ja ulos. Otimme käyttöön hiljaisten tuntien lokin noin viiden aikoihin ja menin seitsemän kävelylle, kävelyn yhteydessä jaoimme jotain kirjeitä asukkaille. En mennyt illemmalle kävelylle ja tiläsimme ruokaa puoli yhdeksältä, otin pepperoni pitsan. Pääsin töistä ja menin bussi pysäkille ja tulin kotiin.

25.4 Heräsin, söin, kävin suihkussa. Lähdin noin puolen päivän aikaan kävellen keskustaan, koska halusin tietää kuinka kaukana keskusta on, kävelyyn meni suunnilleen tunti kun kävin matkalla subissa. Kaupungillä pyörin ympyrää ja tolleen ja käväsin kasinolla pelikoneella, sen jälkeen tulin Tuuren kanssa yhtämatkaa kotiin.

26.4 Heräsin, söin ja kävin suihkussa. Lähdettiin Tuuren kanssa kaupunkiin ja käytiin syömässä ja pyörittiin kaupoissa ja tultiin kotiin jossa syötiin.

tiistai 21. huhtikuuta 2015

20.04.2015

18.4 Heräsin aamulla noin 9, kävin suihkussa söin aamupalan ja pyörin huoneessa pari tuntia. päivällä lähdimme Tuuren kanssa keskustaan ja sen jälkeen pyörimme kaupungilla vähän aikaa, kävimme syömässä ja tulimme asunnolle. Asunnolla pyörimme vähän aikaa ja sen jälkeen söimme. Illalla lähdimme vielä pelaamaan koripalloa.

19.4 Heräsin aamulla noin 9, kävin suihkussa söin aamupalan. Lähdimme aamupäivällä keskustaan ja sieltä lähdimme kävelemään lautalle joka vei meidät Cremylliin. Välissä kävimme Royal Williams Placessä. Cremylissä kävelimme ympäriinsä ja kävimme syömässä ja kävelimme vähän lisää, Tämän jälkeen lähdimme lautalla takaisin keskustaan ja sieltä suoraan asunnolle ja siellä söimme ja löhösimme loppuillan.

20.4 Heräsin noin 9.30 söin aamupalan ja nukuin vähän lisää, jonkajälkeen kävin suihkussä ja aloin valmistua töihinlähtöön. tämän jälkeen lähdin töihin 14.17 bussilla ja kävin kaupungilla syömässä. Töissä olin ensimmäistä kertaa ilta vuorossa. Töissä ensimmäiset parituntia kirjasin autoja sisään ja ulos ja sekä jaoin passeja. Seitsemältä lähdin yhden töisen työntekijän kanssa kierrokselle jolla kävimme läpi suurimman osan liiketilojen ovista että ne olivat lukossa. Tämän jälkeen siirryimme sisä tiloihin valvomaan autoja. Kun pääsin töistä tulin suoraan kotiin ja nukkumaan.

lauantai 18. huhtikuuta 2015

17.04.2015

14.4 Heräsin taas kuudelta ja lähdin töihin. Töissä oli normaali päivä ja se kului suht. nopeasti töitä tehdessä ja työkavereidenkanssa puhuessa. Päivällä oli sopivan lämmin ja olin koko ajan ulkona t-paidassa ja paloinkin auringossa vähän vaikka oli aurinko rasvaa, koska seisomme koko päivän ulkona. Työpäivän lopussa puhuin vähän aikaa tuuren kanssa kun hän tuli töihin. Työpäivän jälkeen kävin kaupassa ostamassa kolmioleivän, koska olin nälkäinen.

15.5 Heräsin taas noin kuudelta ja lähdin töihin. Töissä oli ihan perus päivä, en käynyt ollenkaan kierroksella, mutta muuten päivä sujui hyvin ja tein normaali töitä eli jaoin pysäköinti passeja ja kirjasin autoja sisään ja ulos parkkipaikoille. Työpäivän jälkeen tulin kaupan kautta kotiin, söin ja menin nukkumaan.

16.4 Heräsin taas kuudelta ja olin melkein myöhässä bussista ja en ehtinyt syödä aamupalaa, joten ostin aamiaista mäkkäristä ja söin työmatkalla. Töissä jaoin taas pysäköinti passeja ja kirjasin sisään ja ulos meneviä autoja. Iltapäivällä kävin ruuan jälkeen kierroksella ja jatkoin normaali töitä. Työpäivän jälkeen lähdin Tuuren kanssa Almondiin tapaamiseen, jossa meiltä kysellään miten onsujunut ja onko kaikki hyvin ja muuta sellaista. Tämän jälkeen tulin kotiin, söin melkein heti ja palautin yhden korvaavan tehtävän ja kävin nukkumaan.

17.4 Heräsin aamulla kuudelta ja lähdin bussi asemalle, olin menossa 7.05 bussilla, eli yhden bussin myöhemmällä kuin yleensä. Saavuin asemalle noin 6.55 odottamaan bussia mutta bussi ei ikinä tullut ja jouduin soittamaan töihin, että tulen myöhässä. Seuraava bussi tuli vasta 7.35 eli viisi minuuttia myöhemmin kuin minun olisi pitänyt olla jo töissä. Pomoa ei haitannut yhtään, että olin noin puolituntia myöhässä. Työpäivä sujui muuten ihan normaalisti, asiakkaita oli tosin hieman enemmän kuin normaalisti, eli ei tullut paljoa turhaa seisoskelua. Työpäivän jälkeen tulin kaupan kautta kotiin.

maanantai 13. huhtikuuta 2015

13.04.2015

10.4 Heräsimme kuudelta ja lähdimme bussilla töihin. Töissä oli ihan mukava päivä ja aika kului suht. nopeesti. Töissä minä tein ensimmäisen kierroksen ja Tuure kävi ekana ekana syömässä tämän jälkeen minä kävin syömässä ja Tuure kävi iltapäivällä toisella kierroksella. Kun pääsimme töistä tulimme kotiin. Kotona emme oikeastaan tehneet mitään.

11.4 Heräsin noin 8 ja kävin suihkussa kun odotin tuuren heräävän ja menimme Tuuren kanssa kymmeneltä aamiaiselle jonka jälkeen olimme vähänaikaa huoneessamme, sen jälkeen lähdimme kaupungille jossa kävimme syömässä. Illalla kävimme paikallisessa pubissa.

12.4 Heräsin noin 9 ja kävin suihkussa ym. kun tuure vielä nukkui, odotin suunnilleen kymmeneen, että Tuure herää ja menin sen jälkeen aamupalalle. Tuure tuli vähän minun jälkeen aamiaiselle. Tämän jälkeen olimme jonkun aikaa meidän huoneessa. Tuure halusi lähteä jossain vaiheessa lenkille joten kävimme koskus kahden jälkeen lenkillä ja se oli perseestä, tämän jälkeen olimme taas huoneessamme jonkun aikaa, kävimme syömässä ja jonkun ajan päästä menimme nukkumaan.

13.4 Heräsin kuudelta ja lähdin töihin. Tänään oli eka päivä kun olimme Tuuren kanssa eri vuorroissa. Työpäivä oli normaali muuten, mutta en käynyt kierroksella. Työpäivän jälkeen tulin suoraan kotiin ja ja söin ja kävin nukkumaan.